“Fitorja është e lehtë, por humbja…”- Trump i prerë: Sot kemi të drejtë të dimë se kush do t’i fitojë zgjedhjet e 3 nëntorit!

0
479

Teksa është ndalur para zyrës që menaxhoi fushtën republikane për zgjedhjet presidenciale në SHBA, Donald Trump falënderoi stafin për të gjithë punën e bërë gjatë këtyre muajve.

trump

Për gazetarët Trump deklaroi se fitorja është e lehtë, ndërsa humbja jo dhe sigurisht, që jo për të.

Aludimeve se amerikanëve do iu duhet të presin pak kohë derisa të shpallet fituesi, Trump i ka dhënë fund pasi garanton se mundësisht mbrëmjen e sotme do të mund të kuptohet kush do të jetë fituesi.

“Mirë, mendoj se ju mund ta dini sonte se kush mund të jetë fituesi”, tha Trump.

Ai shton se data 3 nëntor është data e zgjedhjeve dhe pikërisht sot duhet të merret vesh se kush fitoi.

Ju duhet të keni një datë dhe data ndodh që të jetë 3 nëntori,’ përsëriti Trump. ‘Dhe ne kemi të drejtë të dimë kush fitoi më 3 nëntor.’

© Panorama.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here