“Shumë e vështirë të shohësh babanë të vdesë, nënën duke luftuar për jetën”, flet shqiptari që do testojë vaksinën kundër Covid-19: Kam frikë, por…

0
79

Britania e Madhe nis testimin e vaksinës kundër koronës dhe ndër 10,000 vullnetarët e përzgjedhur për fazën e tretë të testimit është Imer Shehu nga Kosova, me banim në Londër.

I pyetur nga DW shqip, nëse ka frikë t’i nënshtrohet eksperimentit për vaksinën, teksa ka thënë se “sot që po flas me ju nëna është duke luftuar me jetën”, ai shton:

“Normal që frikë kam edhe tani që flas por j kushedi se sa se jam në duar të sigurta. Pa marrë parasysh lloj lloj fjalësh që kam dëgjuar që krijojnë demotivim, do ta kryej obligimin që kam marrë.

Ajo që më ka shtyrë më shumë ka qenë prindi im dhe xhaxhai që ndërruan jetë për një kohë shumë të shkurtër.

Të dy kanë qenë në gjendje fizike shumë të mirë. Sot që po flas me ju nëna është duke luftuar me jetën. Kështu është shumë e vështirë që të shohësh prindërit e tu, që njeri të vdesë dhe tjetri të luftojë me jetën. Ky ka qenë momenti që vendosa të bëj diçka për këtë virus që po na merr jetën qindra – mijëra njerëzve çdo ditë.

© Panorama.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here