“Të ka dalë nami që je shtrigë”/ Biseda e Ramës me drejtoreshën e shkollës: Dukesh nga sytë që…

0
37

Kryeministri Edi Rama ka inspektuar një shkollë të re të rindërtuar në Durrës, por gjatë inspektimeve nuk kurseu as batutat me mësuesit dhe drejtoreshën e shkollës. Kësaj të fundit i tha se “ke namin se je një shtrigë”.

Mësuesja: Ishte një mrekulli që…

Rama: Kush është drejtoresha?

Drejtoresha: Unë jam

Rama: Duket nga sytë që…

Mësuesja: Nuk e dija që ishte…

Drejtoresha: Bashkëpunojmë mirë me njëri-tjetrin

Rama-Drejtoreshes:  Ti je një shtrigë…

Drejtoresha: Absolutisht jo

Rama: Të ka dalë nami gjithandej që je shtrigë

Gjatë gjithë inspektimit, Rama bëri edhe disa vëretje për punimet, ndërsa këshilloi që të shikohen me detaj edhe gjerat e vogla. Ai tregoi edhe një eksperiment me dy ashensorë.

Rama: Vetëm këto detajet Dritan. Janë ca gjera të vogla që po i latë ashtu…ato fillojnë pastaj…

Është bërë një eksperiment me dy ashensorë, të prodhuar në të njëjtën ditë, vendosur në një godinë, njëri para se të vendosej u shkarravit tjetri u vu u ri. I shkarravituri u prish më shpejt sepse tjetër sjellje te e  pastra dhe tjetër tek e pista.

© Panorama.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here