“Do të anulojmë ligjin e arsimit të lartë”/ Basha bashkëbisedim me drejtuesin e Portalit Studentor: Rimbursim 100% të tarifës për studentët që…

0
81

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka zhvilluar një bashkëbisedim me drejtuesin e Portalit Studentor.

Basha premton se qeveria e tij do të anulojë ligjin aktual të arsimit të lartë.

STATUSI NGA LULZIM BASHA

Një bashkëbisedim krejt i veçantë me drejtuesin e Portalit Studentor, Gevio Tabaku rreth arsimit, pandemisë, protestave dhe çështjeve me interes për rininë.

❌ Qeveria jonë do të anulojë ligjin aktual të arsimit të lartë.

💼 Në ligjin e ri të arsimit, arsimi i lartë do ketë vëmendje maksimale, mbështetje financiare që asnjë i ri shqiptar mos të mbetet pa arsim për shkak të pamundësisë ekonomike.

📑Nga programi ynë për arsimim, veçova:

🔖100% e tarifës së studimit e mbuluar nga shteti për studentët nga familjet me të ardhura nën 640 mijë lekë të vjetra në muaj;

🔖50% e tarifës për studentët nga familje me të ardhura ndërmjet 640 mijë dhe 1,280 mijë lekë të vjetra në

© Panorama.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here